fbpx

IASTM Functional Movement Techniques (FMT) RockTape Blades Myofascial Therapy 

Este cea mai avansata metoda manuala de mobilizare a tesutului conjunctiv miofascial cu ajutorul unui instrument specializat IASTM (Instrument Assisted Soft Tissue Mobilization ).

Am participat la cursul IASTM 2018

Cursul IASTM – FMT Rock Blades Myofascial Therapy – introduce conceptul de terapie prin miscare si crestere a performantei tratamentului prin intermediul unei lame ale carei margini sunt prelucrate pentru a fi utilizate in diferite aplicatii. Aplicarea metodei IASTM are la baza teoria lanturilor miofasciale descrise pentru prima dată de Thomas Myers .

kineto power suceava

ASTM (Instrument Assisted Soft Tissue Mobilization) este o forma de terapie manuala, ce utilizeaza un instrument special cu scopul de a localiza si trata in mod eficient deficientele biomecanice ale corpului. Este o tehnica non-invaziva, ce trebuie aplicata de catre un fizioterapeut specializat, capabil sa identifice si sa trateze zonele cu fibroza, inflamatie cronica sau degenerare. Desi sedinta de IASTM dureaza aproximativ 10 minute, in functie de zona lucrata si afectiunea tratata, aceasta este extrem de eficienta intrucat ajuta la crestea performantei tratamentului.